Screen Shot 2017-06-09 at 11.28.47.png

Eric Amundsen
m: 917 15 757
e: eric@4915.no
www.4915.no
www.facebook.com/4915.no
 
Åpningstider:
fra kl 1000 til kl 1400
ONSDAG
fra uke 26 til uke 32
Eller etter avtale

 

EKTE VARE
Niogførrfemten er et litt annerledes snekkeri, et håndverkskollektiv som leverer det meste innen tre, fra antikvarisk restaurering til innovative nye trekonstruksjoner. Samlet har vi kompetanse inne spesialbygg, trebåtbygging, produktdesign, samt restaurering av bygg og båt. Vi vil at du som kunde skal være sikker på at vi har gjort vårt ytterste for å levere et så godt og holdbart produkt som mulig.

LIVSLANGT
Vi er opptatt av å levere håndverk som varer. Vi velger kvalitet og samarbeider med lokale sagbruk hvor vi får håndplukket det aller beste trevirket. I vår utførelse velger vi alltid løsninger som er gjennomtenkteog solide, og som tåler tidens tann.

RESTAURERING
Niogførrfemten har kompetanse innen antikvarisk restaurering og erfaring fra arbeid ved blant annet Norsk folkemuseum, Bygdøy kongsgård og Bosvik gård. Vi har ved flere anledninger jobbet med prosessuelt autentiske rekonstruksjoner, hvor kun tradisjonelt verktøy blir brukt.

SANDØY BÅTBYGGERI
Niogførrfemten overtok driften av- og lokalene til Sandøy båtbyggeri i 2012. Vi er stolte av å kunne videreføre arbeidet og håndverket som har vært utført i disse lokalene gjennom en årrekke. I tillegg til nybygging og restaurering av tresjekter kan vi tilby vinteropplag, og vi har slipp for båter opp til 30 fot. Båtbyggeriets brygge kan benyttes hvis man ønsker å korttidsfortøye og ta en tur innover øya.