Back to All Events

Den store øl- og pølsefesten


Øl og pølser. En perfekt kombinasjon som fortjener en egen liten "festival". 

Program:

Fredag 29.06.
Kafeen er åpen fra kl 1200 til 1700, og Ragnvald disker selvfølgelig opp med deilig pølsemat.

Kl 1900: "Øl og pølser" - foredrag og smaksprøver. Vi er så heldige å få besøk av pølseguru, ølkjenner, gründer og pølsebokforfatter Jan Vardøen disse dagene, og i kveld får dere høre om hvorfor øl og pølser er den perfekte kombinasjonen. Nøgne Ø stiller med spennende øl og setter sammen en perfekt 5-retters øl- og pølsemeny sammen med Ragnvald. Pris pr person: kr 800,-. Begrenset antall plasser. Påmelding til Linn på telefon 47265606.

Lørdag 30.06.
DEN STORE PØLSEFESTEN - vi åpner kl 1300. Da er Ragnvald klar med tidenes pølsebuffet - servert med gladjazz og sjarmerende country som tilbehør. Medlemmer fra tidligere Lillegård Tradband stiller med glade toner og Going Nowhere Band vil sjarmere med glad country. I "ølteltet" treffer dere Nøgne Ø som stiller med gyldne dråper. Sammen med Jan Vardøen inviteres det til ølprat og råd om ølbrygging. Ta gjerne med en test fra egen produksjon, og få en uhøytidelig tilbakemelding. I "bardisken" denne dagen vil vi ha et stort og spennende utvalg av øl fra Nøgne Ø. Pris for pølsebuffet/konserter: kr 250,-. For de som ikke vil spise, koster det kr 100,- i entre (barn gratis). Vi regner med å slutte av sånn cirka i 18-tiden. Det går rutebåt fra Hagefjordbrygga kl 1230, trenger dere retur er vi behjelpelige med å bestille dette. Ring evnt Linn på telefon 47265606.

Trenger du overnatting? Kontakt Inni Granskogen eller La locanda di Marie. 

Kommer du i egen båt? Offentlige båtplasser er mangelvare på Sandøya, men har du jolle går det fint å legge seg ved båtbyggeriet noen timer...

Vi gleder oss!

 

 

 

Earlier Event: June 25
Sommerleiren «Livet på gården».
Later Event: July 1
Ingunn Gjone, arbeider i glass