Back to All Events

Vårmarked

Made on Sandøya inviterer til vårmarked i den hyggelige hagen til Linn og Ragnvald fra kl 1200 til kl 1600. Ta båten til Haven og ta til høyre i første veikryss. Det går båt fra Hagefjordbrygga  kl  1030 og 1230, med retur kl 1415 og kl 1700 (ekstraskyss). Kom og se vårens nyheter og nyt dagen i koselige omgivelser.

Barnehagen stiller med “dugnadskafe” og frister med hjemmebakst og kaffe (ta gjerne med litt kontanter til kafeen).

Ragnvald disker opp med deilig pølsebuffet med masse godt tilbehør.

Benytt dagen til å ta en rusletur på øya. Bakeriet, Brød og Vind, holder åpent denne lørdagen, det samme gjør det italienske gjestehuset, La locanda di Marie. Også keramiker, Eyvind Hermansen, har åpne dører.

Velkommen!

Earlier Event: December 15
Førjulseventyr på Sandøya!
Later Event: June 1
Pølsepub hos Linn og Ragnvald