Påske på Sandøya!

Denne vinteren har vært hard... men nå ser det ut som våren endelig har kommet! Fremdeles ligger det en del snø her ute, men fuglene kvitrer og "påskelammet" hos keramiker Eyvind Hermansen har fått hodet frem..

Vi gleder oss til å åpne dørene i påska:

Linn og Ragnvald holder åpent lørdag 24.03. og i påskeuka fra torsdag til søndag fra kl 12 til 16. Pølsedisken er fylt opp, påskelysene henger på rad og rekke og fra kjøkkenet serveres det deilige pølsetallerkner. 

I Basthaven blir det koselig "påskepub" langfredag og påskeaften, åpent fra kl 15. Trine disker opp med dagens og lokker med "alle rettigheter". Påskeaften blir det til og med musikkquiz med selveste Ole Schøning kl 17. Jan har blitt konkurrent til Trine og frister med øl, kaffe og vafler på "Kilen" (tidligere Sjøstjerna).

Elisiv leker seg med nytt garn og farger og er på verkstedet den 24. og 25.03. samt i påskeuka fra onsdag til søndag kl 11-16. 

Keramiker, Eyvind Hermansen, holder åpent på påskeaften fra kl 12-15 eller etter avtale (ring 90107101).

Og ikke nok med det... La locanda di Marie åpner dørene! Skjærtorsdag frister de med godsaker fra det italienske kjøkkenet fra kl 18. Bestilling: ring 95916747 (Kristin).

 

Velkommen innom til oss!

 

 

Linn Zwilgmeyer