Damenes dag lørdag 12.05.!

Vi gleder oss til å ønske velkommen til "Damenes dag" hos Linns Lysstøperi lørdag 12.05. fra kl 12-16. Vi - det er Løvøens Lam, Mose design, Linns Lysstøperi, Gaia Wine & Spirits ved Christine Rein, T-RAW Jewellery ved Tine Håland-Paulsen og Ellens Klipperi ved Ellen D. Jenssen.

Program for dagen:

Kl 1200: Kafeen til Linn åpner (Ragnvald disker opp med deilige pølser på grillen og boillabaisse) og Elisiv, Kristin og Tine er klar med utstillinger

Kl 1300: Catwalk! Flotte modeller fra Tvedestrand viser vårens nyheter fra Løvøens Lam og Mose design. Ellens Klipperi styler sommersveisen!

Kl 1400: Kurs i "italienske bobler" ved Christine Rein. Smak deg gjennom 5 forskjellige typer musserende fra Norges ledende importør av italienske kvalitetsviner. Påmelding til kurs: ring Linn på telefon 47265606. Pris pr person: kr 300,-. Kurset varer en liten time. Få plasser ledig...

Kl 1600: takk for i dag! For de som ønsker - fortsett gjerne kvelden i koselige Basthaven! La locanda di Marie har også åpent utover ettermiddag/kveld.

Båtruter: avgang fra Hagefjordbrygga kl 1030 (da rekker du en rusletur på øya og eventuelt et besøk på bakeriet Brød og Vind) og 1230. Ekstraskyss satt opp fra Sandøya kl 1600 - eller bestill taxibåt, telefon: 95744500.

Velkommen til oss!

Linn Zwilgmeyer