Nå er vi straks i gang med sommeråpningstider!

Dette har vi ventet lenge på.. fra og med helga starter mange av oss opp med sommeråpningstider.

Skolen avslutter denne uka, St. Hans er rundt hjørnet og noen (heldige) starter ferien allerede nå. Åpningstidene til de ulike bedriftene finner dere her på siden. Noen er i full gang fra helga, andre fra neste helg. Uansett - nå er tiden inne for et øybesøk!

Følg også med på arrangementskalenderen vår! Mye gøy å være med på i sommer!

Mandag 24.06. starter Sørlandets Maritime ferierutene: se sorlandetsmaritime.no. Taxibåten kjører omtrent når som helst, og i sommer (juli) kan man også ta taxibåt fra Tvedestrand. Dette blir spennende!

HUSK ekstra båtskyss hver lørdag (fra Sandøya kl 1700) og søndager (fra Hagefjordbrygga kl 1200).

VELKOMMEN!

Linn Zwilgmeyer