Øyvandring og omvisning/konsert på båtbyggeriet onsdag 17.07.

Dette er dagen for fine opplevelser på øya!

Fra Hagefjordbrygga går det båt kl 1030 - og i Sandøykilen møter “Øylos”, Steinar Thorsen opp, klar for å ta dere med på hyggelig øyvandring. Turen starter kl 1045 (når alle har kommet seg over fjorden) og turen går til Sandvika - Klåholmen - Feltet og tilbake til Sandøykilen. Ta på gode sko og vann på flaske! Turen koster kr 40,- for voksne, barn gratis.

Benytt dagen til å se og oppleve også resten av øya! Det går rutebåt tilbake kl 1530. Taxibåt kan bestilles på telefon 41454145.

Kl 1400 blir det omvisning og demonstrasjon av dampbøying på båtbyggeriet. Deretter koselig visekonsert med Peter Wemø og Stine Solberg. Inngang: kr 175,-. Det blir salg av drikke og litt snacks. Det går fint å legge til med egen båt på båtbyggeriet. Ellers går de rutebåt fra Hagefjordbrygga kl 1230.

Velkommen!

Linn Zwilgmeyer