Øyvandring og kystkulturarrangement på båtbyggeriet onsdag 11.07.

Velkommen til øyvandring! Onsdag 11.07. ca kl 1045 (båt fra Hagefjordbrygga kl 1030) inviterer "øylos" Steinar Thorsen til øyvandring fra Sandøykilen. Turen går over øya og ender opp ved stien inn til båtbyggeriet. Pris pr person: kr 40,-. 

På båtbyggeriet tar dagens båtbyggere i mot sammen med "ringrev", Steinar Lund fra kl 1400. Det blir omvisning og foredrag om båtbyggertradisjoner på Agder. Steinar har også med seg gitaren og "visesangerkollega" Tore Onsaker. Velkommen til et hyggelig arrangement med fokus på lokal kystkultur! Siste rutebåt går fra Sandøya kl 1535, men båtbyggerne er behjelpelige med å bestille retur fra båtbyggeriet når arrangementet er ferdig. Publikum får også mulighet til å beundre utstillingen til Oddrun Irene Bø  - "Evige Øyeblikk" - en hyllest til 100-åringen Monrad Mosberg og andre krigsseilere. Pris pr person: kr 150,-.

Linn Zwilgmeyer