Sommermarked!

Årets høydepunkt! Vi trommer sammen til stort sommermarked i hagen til Linns Lysstøperi/Ragnvalds Pølsemakeri. Flott håndverk og lokale delikatesser. I år har vi også invitert med utvalgte gjesteutstillere, blant annet Julianes Kokebok og Hornvarefabrikken. Det blir selvsagt kafe, pølsebuffet og koselig sommerstemning.

Det går rutebåt fra Hagefjordbrygga kl 1030 og kl 1230 med retur kl 1535. Gå i land i Haven og ta til høyre i første veikryss. 

Bruk dagen på øya! De aller fleste håndverkerne er på plass på markedet, men ikke alt er like lett å flytte på... Ta turen innom keramiker Eyvind Hermansen, billedkunstner Ellen Lobb, glasskunstner Ingunn Ho Gjone og billedkunstner Oddrun Irene Bø (utstilling på båtbyggeriet). Det er også mulig å få et deilig, italiensk måltid på La locanda di Marie og sjømat hos Basthaven. Velkommen til en fin dag på øya!

Linn Zwilgmeyer