Helgeåpent!

For en sesong! Tusen takk til alle som har besøkt oss i sommer. Det har vært helt fabelaktig med deilig solskinn, glade fjes og et yrende liv. Mange har tatt en velfortjent pause nå, men i helgene fremover tar vi gjerne i mot besøk!

Det går ekstra båtskyss ut august. På lørdager går det rutebåt fra Hagefjordbygga kl 1030 og kl 1230 med ekstraskyss tilbake kl 1600. På søndager går det ekstraskyss fra Hagefjordbrygga kl 1200 med retur kl 1600.

Til lørdag er det åpent hos Løvøens Lam, Eyvind Hermansen, Basthaven (også åpent fredag), Linns Lysstøperi og Ragnvalds Pølsemakeri.

Søndag er det åpent hos Løvøens Lam, Eyvind Hermansen og for de som vil spise litt, er det åpent hos Basthaven og Kilen. 

Følg også med på facebook!

Velkommen til en rusletur, vannet er fremdeles godt å bade i, bjørnebæra er modne og roen har igjen senka seg over øya...

Linn Zwilgmeyer